JUNNU ESKELINEN

VALMENTAJA

 

Junnu on valmentanut ihmisiä monista eri lähtökohdista. Kotiäideistä ja -isistä, eri alojen uraohjuksiin, liikunnan ensiaskelia ottavista Olympia ja -ammattilaistason huippu-urheilijoihin. Asiakkaat ovat tulleet läheltä ja kaukaa ulkomaita myöten. Osan kanssa tavataan säännöllisesti ja osa asiakkaista ovat etävalmennuksessa. Jokaista asiakasta yhdistää se, että jokainen on yhtä tärkeä ja arvokas. Jokaisen valmennettavan kanssa tehdään yhteistyötä samalla intensiteetillä. Olipa tavoite mikä tahansa.
 
Junnu on ollut alalla kauan ja oppinut mikä toimii ja mikä ei. Tuhansien asiakkaiden tuoman kokemuksen lisäksi Junnu on opiskellut muun muassa: 
-Ravintovalmentajaksi
-Henkiseksi valmentajaksi
-Uni-, stressinhallinta-, ja palautumisvalmentajaksi
-Viralliseksi Fitnessvalmentajaksi 
Ja tottakai myös Personal Traineriksi. Jatkuva kouluttautuminen varmistaa sen, että saat käyttöösi niin kokemuksen, kuin myös tutkittuun tietoon perustuvan ajantasaisen ammattitaidon.
 

MILTÄ JUNNUN TREENEISSÄ TUNTUU?

 
Ilmassa tuntuu tekemisen meininki. Tiedät ettet ole tullut rääkättäväksi, mutta odotettavissa on annos itsensä ylittämistä. Saat selkeitä ohjeita kansankielellä, jolloin löydät nopeasti oikean suoritustekniikan. Nyt treenataan! Harjoitellessasi koet ahaa -elämyksiä ja opit uusia asioita kehosi toiminnasta. Muun muassa tekniikoita, joilla juuri Sinä saat tuntuman sille alueelle minkä koet ongelmakohdaksesi ja mitä tahdotaan kehittää.
 
Treenin lomassa on myös mukava rupatella rennosti ja olla oma itsensä. Harjoittelun jälkeen vaihdat vaatteet pukuhuoneessa, fiilistelet juuri koettuja onnistumisen tunteita ja lähdet kotia kohti hymyillen. Nyt tiedät miltä valmennuksessani olo tuntuu.

 

MIKÄ MAHDOLLISTAA TÄMÄN?

- Yli 25 vuoden kokemus harjoittelusta ja ravinnosta.
-12 vuoden kokemus täyspäiväisenä ammattivalmentajana
- Jatkuva kouluttautuminen ja tietotaidon kehittäminen, jolloin käytössä olevat keinot ovat tehokkaita ja toimivia.
- Aito kiinnostus aiheeseen ja kyky karsia toimimattomat keinot pois käytöstä.
- Junnulle on tärkeää asiakaslähtöisyys ja että ihmiset kohdataan yksilöinä, sellaisena kuin he ovat. Meillä on kaikilla erilaiset lähtötilanteet, tavoitteet ja elämät. Ei ole yhtä ainoaa tapaa toteuttaa tavoitteita.  
 
Kanssani saat ihmisläheistä ohjausta, ilman kikkailua. Et tule saamaan vain liikunta- ja ravintovalmennusta. Henkinen tuki ja ohjaus on vähintäänkin yhtä tärkeää. Olen koko valmennuksen ajan tavoitettavissa, jolloin matkasi kohti realistisia tavoitteita ja elämää ilman repsahduksia sujuu ilman kompastelua.

Instagram

Mene sivulle

Ota yhteyttä

Marjut

''Oot hirmu lämmin ihminen, helposti lähestyttävä. Niin mukava aina tulla treenaamaan. Oot myös hirveen tsemppaava ja se on tosi kiva.🙏🏻🥰''

Lenni

''Huomasin jo ensi kertaa tavatessamme, että olet hyvin rento ja auttamishaluinen kaveri. 
Valmennus on tuntunut sopivan tavoitteelliselta ja sopivan rennolta.''

Kristiina

''Valmennus on kokonaisvaltaista, mm. henkinen puoli otetaan hyvin huomioon ja sen vaikutukset tekemiseen. On ollut paras päätös lähteä valmennukseen! 😊''