PERSONAL TRAINER JA ELÄMÄNTAPAVALMENNUS

Hyvinvointivalmennus Oulu

Personal training ja elämäntapavalmennus sopii sinulle kun:

 

- Olet kokeillut jo erilaisia dieettejä ja todennut ne toimimattomiksi pitkässä juoksussa. Haluat poltaa rasvaa ja kiinteytyä pysyvästi.
- Tunnet että terveytesi on koetuksella, eikä nykyinen elämäntapasi ole hyväksi sinulle. Haluat tehdä elämäntapamuutoksen mikä kestää.

”Valmentajana otat huomioon ihmisen "vaivoineen" ja kehityskohteineen. Olet aidosti kiinnostunut miten asiakas voi kokonaisvaltaisesti. Niin henkisesti kuin fyysisesti. Ja niitä alentaan rakentamaan ja työstämään yhdessä.” - Sanna
 
Minun pysyvään muutokseen tähtäävä valmennus on suunnattu erityisesti heille, ketkä kokevat juuri nyt olevan oikea aika kääntää suunta kohti energisempää - hyvinvoivaa tulevaisuutta.

Valmennus on rakennettu polkumaiseksi. Aluksi kartoitetaan lähtötasosi ja tavoitteesi mihin haluamme suunnata hyvinvointipolkusi. Sen jälkeen alamme rakentamaan tuota polkua askel askeleelta kohti joka päiväistä energisempää oloa ja toimivampaa arkea. Hyödynnämme ravitsemuksen ja liikunnan työkalupakista tavoitteeseesi sopivia työkaluja. Valmennus rakennetaan täysin elämäntilanteesi ja tarpeidesi mukaan. Päämääränä päivä jolloin tunnet selkeästi saaneesi pysyvän muutoksen elämääsi.
Mikä parasta, sinulla on valmentajasi tuki jatkuvasti mukana. Et joudu tekemään muutosta yksin. 
 
Olen pikkuhiljaa löytämässä elämäniloa, kun terveyden saaminen balansiin on pikkuhiljaa saavutettu.” - Hanna-Leena 
 
Koko aikana en laskenut kaloreita tms. Mun ammatissa ei aina voi valita mitä itse syö tai kuskata mukana terveellisiä vaihtoehtoja. Junnun ohjeistus on ollut helppo ja sitä seuraamalla on voinut syödä missä vain. Paino on pudonnut yli 10 kiloa. Elämä kun ei ole tasaista ja helppoa, niin voin sanoa, että Junnun valmennus oli kokonaisvaltaista. Junnulla on taito kuunnella ja nähdä, missä mennään. Nyt vuoden jälkeen mä oon saanut todella hyviä työkaluja elämän kaikkiin osa-alueisiin.” - Riina
 
Nyt mieti, oletko valmis toteuttamaan haaveilemasi tavoitteet? Minä nimittäin olen!
 
Ota yhteyttä alla olevalla yhteydenottolomakkeella, tai lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected]

 

 

Yhteydenotto