top of page

Positiivinen asenne


Huomaatko ajattelevasi usein ”positiivisuus on perseestä” -tyylisestä. Jos vastasit kyllä, niin *BLING!!!*

Tuo oli äänimerkki joka kertoi onnistumisprosenttisi olevan reilusti alavireinen. Negatiivisesti ajattelevat ihmiset nimittäin epäonnistuvat positiivisen asenteen omaavia todennäköisemmin!

Ajattelitko nyt ”no ei voi olla, en usko? *BLINGBLING!!!*

No mitäs nyt?! Äänimerkki kertoi vain että reagoit tietoon tunteella ensi kädessä, eli olet reaktiivinen. Ei tarvinne kertoa mitä se tekee onnistumisprosentillesi

Hyvä esimerkki tietynlaisesta reaktiivisuudesta on, kun sanaharkan jälkeen koet suurta tarvetta syödä harmitukseesi. Reagoit siis tunnesyömisellä.

Opi tunnistamaan negatiiviset ajatusmallisi, tai reaktiosi. Pidä vaikka negatiivisista ajatuksista vapaa päivä, äläkä heti yritä leikkiä positiivaria. Saat näin kosketuksen neutraaliin ajatusmaailmaan, jos positiivisuus tuntuu olevan liian…perseestä.

Kuten huomaat, elämäntapojen muuttaminen ei ole kiinni vain siitä miten syöt, tai liikut. Kyseessä on paljon suuremmat mekanismit, joita ei aina edes ymmärrä.

Mie autan sua mielelläni pysyvän elämäntapamuutoksen tekemisessä. Laita reippaasti viestiä, tai käy nappaamassa itsellesi paikka valmennukseen

Don’t just do it. Do it right!4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page