top of page

2 ASIAA MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ PIKADIEETEISTÄ

Haluat nopeasti tuloksia ja kuulet hyviä kokemuksia tehokkaista painonpudotusmenetelmistä. Miksipä et siis kokeilisi sellaista! …keep on reading.

Ensinnäkin me kaikki halutaan nopeita tuloksia olipa tavoite ihan mikä tahansa. Kukaan meistä ei halua tehdä muutoksia hitaasti.

Ennen kuin hyppäät seuraavaan pikadieettikaruselliin, niin lue nämä kaksi asiaa, jotta tiedät mitä olet tekemässä.

Fakta 1:

Tehokkaissa dieeteissä palaa lihasmassaa huomattavan paljon. Rasvaa sen sijaan palaa huonosti suhteessa lihaskatoon.

Tämä johtuu siitä että evoluutio ja henkiinjäämismekanismit arvottaa rasvan säilyttämisen korkeammalle, kuin lihasmassan.

Lihas kuluttaa enemmän energiaa = henki lähtee nopeammin kun ruokaa ei ole saatavilla.

Rasva sen sijaan on itsessään energiaa = henki lähtee hitaampaa, kun ruokaa ei ole saatavilla.

Näin ollen keho haluaa ensisijaisesti kuluttaa lihasmassan pienemmäksi, jotta jäät henkiin. Ei keho ymmärrä että kyseessä on aikomus pudottaa painoa solakamman peilikuvan saamiseksi.

Fakta 2:

Pikadieetin tyyppisissä tilanteissa keho saa signaalin ettei ruokaa ole saatavilla ja näin ollen hidastaa aineenvaihduntaa…PYSYVÄSTI.

Tämä johtuu jälleen eloonjäämismekanismista. Pikadieetillä keho ”oppii” ettei ruokaa olekaan aina saatavilla ja koska ei ole tietoa paremmasta huomisesta se päättää hidastaa toimintaansa tästä syystä jatkossakin. Tämä tarkoittaa suomeksi sitä, että a) ensi kerralla kun dieettaat joudut syömään entistä vähemmän tuloksia saadaksesi ja b) jatkossa voit syödä entistä vähemmän pitääksesi kiinni juuri saamistasi tuloksista. Aika huono diili vai mitä?

Jos haluat tehdä pysyviä tuloksia, niin mie voin ohjata sut oikeaan suuntaan. En opeta miten dieetataan nopeasti, vaan näytän miten teet pysyvän muutoksen, niin ettei sun tarvitse dieettailla tämän tästä. Pistä viestiä ja otetaan askel oikeaan suuntaan!

11 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page