Miksi sinun pitäisi välittää tästä kurssista?

Heitän pari arvausta heti tähän alkuun.
1. Sinä haluat menestyä paremmin valmentajana? Saada parempia tuloksia asiakkaillesi ja tienata enemmän rahaa.
2. Olet skeptinen onko tästä kurssista mitään hyötyä sinulle ja mietit onko tämä vain yksi humpuukikurssi muiden joukossa? Olet kenties tehnyt jo pitkään töitä asiakkaiden parissa ja tiedät kyllä miten hommat menee?

Okei, nyt kysyn yhden kysymyksen:
"Uskotko ettei toiminnassasi valmentajana ole mitään kehitettävää?"

Jos vastasit tuohon "kyllä", totuus on ettet todennäköisesti hyödy kurssistani ennen kuin tarkistat asenteesi. Voit nyt sulkea sivun.
Jos sen sijaan tiedostat, että voit vielä kehittyä valmentajana ja ammattilaisena - jatka lukemista. 

Tämän kurssin tehtävä on kehittää sinusta parempi valmentaja, kenellä on edellytykset tienata enemmän työllään.
Kyseessä on itseopiskeltava verkkokurssi, joka auttaa kehittämään asiakaskeskeisiä valmennustaitoja seuraavalle tasolle. Asiakaskeskeisen lähestymistavan sisäistämällä voit tarjota asiakkaillesi valmennusta, mikä tuottaa 5 tähden arvosteluja ja saa asiakkaasi suosittelemaan sinua eteenpäin suuremmalla todennäköisyydellä.

On tunnettu fakta, että ihmiset kertovat negatiivisista kokemuksistaan huomattavasti herkemmin, kuin positiivisista. Sinä, valmentaja, pystyt omalla toiminnallasi vahvistamaan positiivisten kokemusten ääntä ja heikentää negatiivisia. On tärkeää saada asiakkaat suosittelemaan sinua eteenpäin valmentajana, kuka muutti heidän elämänsä. Tuon saavuttaaksesi sinun on toimittava ammattitaitosi huipputasolla. Juuri siinä tämä kurssi pyrkii auttamaan.

Haaveesi voi olla menestyminen valmennusalalla, tai yksinkertaisesti haluat auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa mahdollisimman hyvin. Itseasiassa jos sisäistät kurssin sisällön ja viet sen käytäntöön, saavutat nuo molemmat. Riippumatta tavoitteistasi, 10t€ Valmentaja tarjoaa työkaluja ja taitoja menestyksekkään valmennusuran rakentamiseksi asiakaskeskeistä lähestymistapaa hyödyntämällä.

Kenelle kurssi on suunnattu tarkalleen ottaen?
Käytännössä kurssista hyötyy eniten ne personal trainerit, kenen kalenterissa on vielä tilaa. Toisinsanoen jos olet tilanteessa missä sinulla on joitakin asiakkaita, mutta kalenteriisi mahtuisi vielä lisää ja pähkäilet miten saisit parannettua tilannettasi. Silloin tämä kurssi on juuri sinulle.

En opeta miten markkinoit itseäsi, tai miten saat näkyvyyttä. Opetan miten tulet paremmaksi valmentajaksi. Valmentajaksi kenen asiakkaat tekevät markkinoinnin puolestasi. Puskaradio on yksinkertaisesti paras keino saada lisää asiakkaita pitkässä juoksussa. Sinun on oltava niin hyvä työssäsi, että asiakkaasi haluavat kertoa sinusta eteenpäin. Se on paras tapa rakentaa valmennustoimintaa mikä kestää.
 

Mihin 10t€ valmentaja väite perustuu?
1
. Olen myynyt parhaimmillani valmennuksia yli 10 000€ arvosta yhden kuukauden aikana.
Huom! En juurikaan tee ryhmä-, tai onlinevalmennuksia.
2. Pitkäaikaisimmat yksittäiset asiakkaani ovat maksaneet minulle yli 10 000€ edestä valmennusmaksuja. 

Yksi mainitsemisen arvoinen asia on myös se, että asiakkaani jatkavat valmennuksessani yli 70% todennäköisyydellä ensimmäisen valmennuskauden jälkeen. Ennen koronaa ja sen jälkeen syttyneitä sotia, jatkamisprosentti oli vielä korkeampi. Uskon ymmärtäväni mitkä asiat vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen ja haluun jatkaa yhteistyötä valmentajan kanssa. Itseasiassa korona ei vaikuttanut liikevaihtooni negatiivisesti. Sinä haluat myös tilanteeseen missä taloustilanne, tai ympärillä kuohuvat tapahtumat ei pääse liikaa vaikuttamaan työllistymistilanteeseesi.
Uskon vahvasti asiakaskeskeisen lähestymistapavan auttavan tässä. 


En ole mielestäni mitenkään erityisen hyvä myymään, eikä kukaan pysy valmennuksessa 10t€ arvosta, ellei koe sitä hyödylliseksi ja merkittäväksi oman elämänsä kannalta. Sen sijaan olen asiakaskeskeinen ja pyrin tarjoamaan mahdollisimman laadukasta valmennusta kaikille asiakkailleni. Siihen pyrin keskittymään tällä kurssilla ja se on myös sen tärkein pointti. 

OSTA KURSSI

Miksi valita juuri tämä kurssi? 
Kurssi on suunniteltu tarjoamaan ymmärrystä kuinka lähestyä ja kohdata valmennusasiakkaat, siten että autat heitä parhaalla tavalla matkallaan tavoitteeseensa. Sisäistäessäsi kurssin sisällön saavutat merkittäviä tuloksia valmennustyössäsi ja viet palvelun laadun entistä korkeammalle tasolle. Kurssin etuna on se, että voit viedä oppimaasi käytännön valmennustyöhön heti ensimmäisestä opetuksesta lähtien. Sinun ei tarvitse siis odottaa jotain tiettyä hetkeä, ennen kuin pääset kehittämään työskentelytapojasi korkeammalle. Itseasiassa on tärkeääkin, että pyrit soveltamaan kurssin oppeja jokapäiväisessä työssäsi mahdollisimman pian. Tekemällä kehityt ja parannat toimintaasi.


Mitä saat kurssiltani? 
1. 12 valmennustasi kehittävää psykologiaan ja käyttäytymistieteeseen perustuvaa oppia kuinka valmentaa asiakkaitasi paremmin. Siten saat heille parempia ja kestävämpiä tuloksia.
2. Asiakas keissejä ja tarinoita uran varrelta missä kerron kokemuksia miten olen itse toiminut yleisissä "ongelmatilanteissa". Näin näet asiakaskeskeisen lähestymistavan toimivan oikeassa elämässä.

3. Tuot yksilöllisyyttä valmennuksiisi, millä pystyt vastaamaan asiakkaidesi tarpeisiin ja auttamaan heitä saavuttamaan tavoitteensa juuri heille sopivalla tavalla.
4. Kerron miten asiakaskeskeinen valmennustapa hyödyttää sinua yrittäjänä. Opit ymmärtämään, miten erotut kilpailijoistasi ja luot vahvan maineen valmennusalalla.

Olen nyt lisännyt kurssille myös yhden artikkelin, missä kerron miten lisäät valmennustesi laatutunnetta. Mitä laadukkaammaksi asiakkaasi kokee valmennuksesi, sitä enemmän tämä on valmis maksamaan siitä!

Tämä on tilaisuutesi kehittää valmennustaitojasi ja saavuttaa enemmän niin henkistä, kuin myös rahallista palkkaa valmennustyöstäsi. Ota kurssi haltuusi ja olet askeleen lähempänä menestyksekästä uraa valmentajana.

Valitettavasti kurssissa ei ole mitään lupausta, eikä rahat takaisin takuuta. Se sisäistätkö kurssin perimmäisen idean, tai osaatko viedä sen käytäntöön on täysin sinusta kiinni. Valtaosa ihmisistä innostuu opiskelemaan asioita ja on kiva tietää yhtä ja toista. Jos sitä oppia ei vie käytäntöön ja oikeasti hyödynnä sitä, oppi on mennyt oikeastaan hukkaan. 
Toisekseen kyse on digitaalisesta tuotteesta. Ei ole mitään fyysistä tuotetta mitä palauttaa, etkä voi palauttaa oppimaasi tietoa minulle takaisin.
Yllä mainituista syistä en anna rahat takaisin takuuta, tai muita lupauksia. Sen sijaan otan mieluusti palautetta vastaan ja kehitän kurssin sisältöä sen pohjalta entistäkin paremmaksi. Itseasiassa kurssilla kerron minkälainen palaute on hyödyllistä ja kehittävää, joten jos päädyt antamaan palautetta, näen jo palautteesi luonteesta oletko sisäistänyt kurssin sisällön vai et.   

Opi toimimaan asiakaslähtöisesti
Menestyvä valmentaja ymmärtää asiakkaidensa tarpeet ja kuinka heidän ajatusmaailmansa toimii. Opetan miten voit rakennetaan vahva asiakassuhde ja tarjotaan juuri sellaista arvoa, jota asiakkaasi arvostavat. 

Menestyksekäs valmentaja ei ole pelkästään taitava omassa alassaan, vaan myös mestari asiakassuhteiden rakentamisessa. Kurssillani pureudutaan siihen, mitä asiakkaasi todella tarvitsevat ja odottavat. Opi valmentajaksi, kuka ylittää asiakkaidensa odotukset vastaamalla heidän tarpeisiinsa ja ohjaamalla toimintaa ratkaisukeskeisellä tavalla kohti tavoitetta.

Asiakaskeskeinen lähestymistapa on avain menestykseen valmentajana. Kurssi antaa sinulle käytännön työkaluja ja strategioita, joilla ymmärrät asiakkaidesi tarpeet peremmin. Opit kuuntelemaan tarkasti ja asettumaan asiakkaasi asemaan tunnistaen juuri ne merkitykselliset ongelma-alueet, missä he tarvitsevat apuasi.

Vaikutat valmennettaviisi voimakkaasti kun saat heidät kokemaan itsensä ymmärretyiksi ja että otat heidän yksilölliset tarpeensa huomioon. Tämä ei vain luo vahvempaa asiakassuhdetta, vaan myös auttaa erottumaan kilpailijoista ja saavuttamaan uskollisia asiakkaita.

TULE MUKAAN

Tule kurssille ja opi valmentajaksi, kuka ymmärtää asiakkaidensa tarpeet ja korjaa heidän ongelmansa yksilöllisellä lähestymistavalla.

LIITY KURSSILLE

Parempi asiakastyytyväisyys

Kuvittele saavuttavasi korkean asiakastyytyväisyyden, missä jokainen asiakkaasi ei vain arvosta valmennustasi, vaan suosittelee sinua innokkaasti eteenpäin. Tuo on täysin saavutettavissa oleva tavoite.

Kurssin anti ei ole vain ammatillinen kehittyminen, vaan myös suora polku kohti parempaa asiakaspalvelua. Opit tuntemaan asiakkaidesi tarpeet entistä tarkemmin ja pystyt tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja, jotka antavat vastaukset heidän ongelmiinsa.

Korkea asiakastyytyväisyys ei ole vain tavoite itsessään, vaan se on myös avain asiakkaiden sitouttamiseen ja uskollisuuteen. Kun asiakkaasi tuntevat, että heidän tarpeisiinsa vastataan ylitse odotusten, he palaavat takaisin ja suosittelevat palveluitasi lämpimästi muille. Tämä ei vain vahvista mainettasi valmentajana, vaan myös avaa ovia uusille mahdollisuuksille ja liiketoiminnan kasvulle.

Eveliina

''Valmennuksen aikana kuntoni on kiristynyt todella hyvin, mihin olen todella tyytyväinen. Painonpudotus onnistunut pysyvästi.

 

Tämä on todella hieno saavutus ja palaute, mutta erotut muista valmentajista vielä paremmin kun myyntivalttinasi on palautteet kuten:

Sanna

“Valmentajana otat huomioon ihmisen "vaivoineen" ja kehityskohteineen. Olet aidosti kiinnostunut  miten asiakas voi kokonaisvaltaisesti. Niin henkisesti kuin fyysisesti…Tsemppaat ja kannustat ja haastat. Se jos mikä motivoi.“.

 

Janiina

“Mut, enemmän kuin tuhannesti kiitos...ja ihaninta ikinä ois jatkaa taivalta ja saaja sun ohjelmilla treenata…

Mut, kiitos niin paljon että en ehkä voi sitä tähän kyllin suuresti ja SUURELLA EDES KIRJOITTAA🥰😍”

 

Marjut

“Oot hirmu lämmin ihminen, helposti lähestyttävä, niin mukava aina tulla treenaamaan. Oot myös hirveen tsemppaava ja se on tosi kiva🙏🏻🥰”

 

Anne

Tää on ollut kyllä ehdottomasti monipuolisin valmennus, mitä mulla on koskaan ollut! Mahtavaa on, että tässä on keskitytty muihinkin asioihin kuin vain syömiseen ja treenaamiseen! Teet kyllä työtä aidosti ja sydämellä! Ja oon sua monelle suositellutkin ja suosittelen jatkossakin! 😊”

 

 Näistä palautteista tulee esille, kuinka juuri tämä valmentaja on vaikuttanut asiakkaan elämään merkittävästi. Se erottaa valmentajan muista samaa palvelua tarjoavista valmentajista ja vetoaa potentiaalisia asiakkaita puoleensa ihan eri tavoin, kuin pelkkiin tuloksiin tukeutuva palaute. 

Miksi on tärkeää saada hyvää palautetta juuri itse valmentajasta?

1. Asiakasta voi jännittää valmennuksen ostaminen, mutta kun kuulee valmentajan olevan lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä, tämä tiputtaa yhteydenottokynnystä alemmaksi. Haluat että potentiaalisesti ujo ja arka asiakas uskaltaa ottaa juuri sinuun yhteyttä!

2. Asiakas ostaa tunteella. On tärkeää saada luotua hyvä tunne valmentajasta jo etukäteen ja siinä auttaa tunteisiin vetoavat palautteet. Tottakai tuloksia pitää saada, mutta hyvä palaute valmentajasta tuo lisäarvoa. 

3. Valmentajaan muodostuu henkilökohtaisempi tunne jo ensimetreillä, koska on kuullut muiden kokeneen juuri kyseisen valmentajan tuottaman palvelun miellyttäväksi.  

Älä siis tyydy nykytilanteeseen, kun voit saavuttaa enemmän. Liity rohkeasti kurssille ja ota askel kohti parempaa asiakastyytyväisyyttä, mikä ei ainoastaan tee sinusta menestyksekkäämmän valmentajan, vaan myös rakentaa vahvan perustan pitkäaikaiselle menestyksellesi valmentajana. Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan matkalle kohti tyytyväisempiä asiakkaita ja menestyksekästä uraa!

Palvelun laatu nousee
Huippuvalmentaja erottuu joukosta laadukkaalla palvelullaan. Tämä kurssi antaa sinulle työkalut ja strategiat, joilla voit nostaa valmennuspalvelusi laatua.

LIITY KURSSILLE TÄSTÄ!

LISÄÄ OSTOSKORIIN

KUKA OLEN JA MIKSI MINUA KANNATTAA KUUNNELLA?

Valmentaja Junnu

Kahteentoista vuoteen mahtuu paljon kokemuksia ja oppeja, jotka on johtaneet minut tähän pisteeseen missä olen nyt. Olen ymmärtänyt ammattitaidon olevan vain yksi osa hyvää valmentamista. Sen lisäksi se miten asiakkaiden kanssa toimii ja kommunikoi vaikuttaa suuresti siihen kuinka hyvin asiakas saavuttaa tavoitteensa, mutta myös siihen kuinka paljon valmentajan tarjoamaa palvelua ja itse valmentajaa arvostetaan. Valmentajan on tehtävä itsestään merkittävä muutoksen aikaansaava tekijä asiakkaan elämässä. 

Kun sisäistin asiakaskeskeisen valmentamisen merkityksen olen huomannut asiakkaiden saavan entistä kokonaisvaltaisempia tuloksia ja muutosta elämäänsä. Asiakkaat sitoutuvat tavoitteisiinsa paremmin, kun he kokevat tavoitteensa merkitykselliseksi myös valmentajalle. Tämä on puolestaan johtanut siihen, että olen pystynyt nostamaan tarjoamani valmennuksen hintaa ja se vaikuttaa suoraan valmentajan tulotasoon positiivisesti. Vaikka me valmentajat tykätään työstämme, jaksamme sitä entistä paremmin kun saamme riittävän korvauksen sen tekemisestä.

Mahdollisuus tienata enemmän valmentamisella

Puhutaanko hetki rehellisesti rahasta? Valmentajan työ on vaativaa ja se kuormittaa myös itse valmentajaa. Jos joudut joka kuukausi miettimään miten saat laskut maksettua, tai tuottaako valmentaminen tarpeeksi sen jatkamiseksi. Sinun pitää  ansaita enemmän valmennustyöstäsi samalla, kun varmistat, että asiakkaasi kokevat saavansa rahoilleen täyden vastineen? Käytännössä tuo tarkoittaa tulotason nousua yhtäaikaisesti palvelunlaadun kanssa. Mitä parempaa palvelua tarjoat, sitä enemmän sinulle on töitä tarjolla. Samalla mitä parempaa palvelua tarjoat, sitä helpompaa hintojen nostaminen on. 

Kuten kurssin otsikkokin kertoo, tämä kurssi on luotu juuri palvelun laadun avulla tehtävään tulotason nostamiseen. Kasvattamalla osaamistasi ja tarjoamalla korkeatasoista palvelua voit perustellusti veloittaa enemmän valmennuksestasi ja erottua kilpailijoistasi. Kurssi ei ole vain investointi taitoihisi, vaan myös siihen, miten voit ansaita enemmän valmennustyöstäsi. Opit luomaan arvoa asiakkaillesi, ja samalla pystyt perustelemaan korkeamman hinnoittelun.

Kurssi antaa taitoja mitkä tekevät sinusta valmentajan, kuka voi pyytää ja saada ansaitsemansa korvauksen. Opit kommunikoimaan selkeästi sen hyödyn, jonka tuot asiakkaillesi ja se oikeuttaa korkeamman hinnoittelun. Tämä ei vain lisää kassavirtaasi, vaan myös vahvistaa mainettasi huippuvalmentajana.

Avaat täysin uusia mahdollisuuksia elämääsi niin ammatillisesti, kuinmyös vapaa-ajalla, kun voit veloittaa enemmän valmennuksistasi. 

Liity kurssille ja ota askel kohti menestyksekästä ja taloudellisesti palkitsevaa valmentajan uraa!

LIITY VERKKOKURSSILLE NYT!

OSTA KURSSI TÄSTÄ